Vi skriver
Berit Løvlid er debutant. I sin første bok, som vi bredt har gitt sjangerbetegnelsen tekster byr hun på skrift/tekster hun hevder å ha mottatt i form av beskjeder. Tekstene er altså skrevet i en slags automatskrift, og presenteres uredigert slik hun har mottatt dem, og presenterte dem i manuskriptet hun sendte oss like før nyttår i fjor. Vi er stolte over å tilby en samling tekster vi oppfatter som mildt sagt originale. Boka kommer på lager 1. uka i april. Kan forhåndsbestilles allerede nå.

kr259.00

I denne boka møter vi mørke, sorg, og savn men også håp, tro, og glede Diktene handler om deg og meg om hun og han, og om barna. Dette er Liv Reidun Hansens første bokutgivelse. Vi gratulerer!

kr229.00

Kammerpoetane er et omreisende ensemble i musikk og poesi. De kaller sine konserter for poesikonserter, og holder disse i alt fra ombygde løer, via kulturhus, til en av våre mange vakre middelalderkirker. Kammerpoetane var på det meste 11 kunstnere, forfattere, musikere, og utøvere i ulike genre-Disse er/var : Hilde Susan Jægtnes, Cecilie Cottis Østreng, Øyvind Rangøy, Simen Skjærsdalen, Oddbjørn Aardalen, Kjell Ivar Sandvik, Ole Horvli, Anne Elisabeth Danielsen, Liv Reidun Hansen, Knut Olav Daasvatn, og Jan I.Sørensen. Til denne antologien er alle de 11 opprinnelige medlemmene tildelt 8-10 boksider med dikt/kortprosa hver. Eller tilsvarende ca. 100 sider reinspikka poesi. Boken er i tillegg rikt illustrert med bilder, fra ensemblets 5-årige historie. Forord, og etterord ved to av Kammerpoetane.

kr329.00 kr259.00

Lukk
×
×

Cart