Vi skriver
Festskrift til Helge Torvund 82 diktere fra Diktkammeret hyller poeten i anledning hans 70-årsdag og Diktkammeret 20-årsdag. Forord ved forfatter Maria Børja.  

kr299.00 kr249.00

Boka «Bøye hodet, stå på tærne» tegner et bilde av konsekvensene av tidlige overgrep. Fortellingen starter med tidlige barndomsminner hvor barnets grenseløse kjærlighet og beundring, blir sveket og kjærligheten forurenses. Vi får bilder inn i situasjoner av angst, opplevelse av uvirkelighet, dissosiasjon og hardt arbeid med å begripe virkeligheten. I boka beskrives også hvordan hovedpersonen tilkjemper seg tillit i relasjoner og håndterer utfordringer i hverdagen.Detsmerter å følge hovedpersonen, men samtidig gledelig å følge hennes utvikling i møter med kjærlighet, andre mennesker og opplevelse av etterhvert, helt å være tilstede i, og eie egen kropp. Boka har en tydelig utviklingslinje i tekstene fram mot nåtiden. Hovedpersonen erkjenner i tekstene at «ja, det hendte, men det hendte da» og hun ser seg selv i fellesskap med andre med tilsvarende erfaringer.

kr279.00

Farger under vann er en diktsamling om menneskeskjebner og relasjoner. Den gjennomgående handlingen omfatter hvor avgjørende arv, miljø og tilfeldigheter er for ethvert menneske. Hvor prisgitt man er omgivelser og nære relasjoner. Samlingen består av to deler. I den første blir vi kjent med fire mennesker fra oppveksten til samlingens jeg-person, hele tiden sett med dennes øyne. I del to får vi glimt og innblikk fra dypene av det samme diktjegets liv som ung voksen, og som gammel. Del én er bygget opp rundt fire diktsykluser, mens del to inneholder tre diktsykluser. I tillegg består samlingen av frittstående dikt som binder syklusene sammen. UTSOLGT.

kr279.00

Artbook av Roy Einar Dreng (tekster) og Beata Anna Bitkowska (illustrasjoner). Kommer i mars.

kr279.00

Diktboka, Ord for ikke, er Jan I. Sørensen 3. bok om oppvekst i et krigsseilerhjem. 5 av diktene i denne nye boken er tidligere publisert via Dagbladet, gjennom kåringer av månedens dikt på nettforumet Diktkammeret, hvor Sørensen har blitt månedens poet i alt 9 ganger. Diktene i boka, minnes to søstre som dør så altfor tidlig, en fars eksplosive humør, og en mor som forsøker desarmere og bevare hjemmets fred og ro, både innad, og utad. Geografisk kretser de fleste av tekstene rundt omkring i Groruddalen, på 60, og 70-tallet. Men også gjennom tilbakeblikk fra et nåtidig ståsted, i boka omtalt som Utenlandet, og Ingenstedet.

kr279.00

For 40 år siden var Vampelars en helt vanlig Lars på 10 år. Så skjer det noe fryktelig skummelt, og Lars blir Vampelars og må legge ut på en blodig reise. Gjennom sin fars blodårer! En bok for 10-åringer i alle aldre!!

kr299.00

Lukk
×
×

Cart